Menu Sluiten

Zuiver Drinkwater


Zuiver drinkwater

Informatie over zuiver drinkwater.

Ik ben geen fan van “zuiver drinkwater” of “spotgoedkoop mineraalwater”, maar soms is het gewoon nodig om een zuiver drinkwaterfilter aan te schaffen. In het geval van verontreinigingen die je leidingwater kan bevatten, moet je wel filteren. Anders stelt u uw lichaam bloot aan gifstoffen van chemicaliën en andere onzuiverheden in uw kraanwater.

U wilt geen omgekeerde osmose filter kopen, bijvoorbeeld, als u weet dat uw water chloor en andere chemicaliën bevat.

Chloor wordt, zoals je waarschijnlijk weet, gebruikt om bacteriën in zwembaden te doden. Maar chloor is ook te vinden in het water dat we gebruiken voor onze huizen – en velen van ons hebben geen mogelijkheid om ons eigen water te zuiveren.

Er zijn nog andere redenen om te investeren in een zuiver drinkwaterfilter. Als je je zorgen maakt over de volksgezondheid, raad ik je aan te investeren in een drinkwaterfilter – en zorg er ook voor dat je een artikel koopt waarop staat dat het gecertificeerd is om tot één micron of beter te filteren. Zelfs de beste drinkwatersystemen voor de volksgezondheid bereiken meestal slechts één micron of minder.

Drinkbaar water komt uit ondergrondse bronnen, dus bevat het zowel natuurlijke als onzuiverheden.

Als u het zuiverst mogelijke drinkwater wilt, moet u filteren tot ten minste één micron of beter. Dat verwijdert chloor, zware metalen, andere onzuiverheden en cysten – en een goed systeem kan al deze verontreinigende stoffen opvangen, inclusief lood en UV-licht. U zult genieten van veilig, heerlijk drinkbaar water dat gezond is voor uw lichaam en ook nog eens lekker.

In de geïndustrialiseerde landen, d.w.z. de landen die alles hebben, van luxe tot wetenschappelijke technologie, voelt het hebben van schoon drinkwater in huis gewoon als een luxe.

Het is echter wel iets dat alle beschaafde mensen in de wereld zich kunnen veroorloven, en dit is niet langer het geval voor het grootste deel van de planeet.

Het is een feit dat we allemaal schoon drinkwater nodig hebben, en er zijn talloze manieren waarop we dit kunnen doen.

Info over zuiver drinkwater

Mededeling over Zuiver drinkwater

Zuiver drinkwater.

De eerste en belangrijkste reden waarom dit zo´n belangrijke kwestie is, is dat de mensen in de ontwikkelde landen verschillende soorten hygiënische manieren hebben gebruikt om ervoor te zorgen dat zij geen vuil water krijgen, terwijl de ontwikkelingslanden te kampen hebben met ernstige sanitaire problemen, die hebben geleid tot de verspreiding van ziekten en aandoeningen.

In de meeste ontwikkelingslanden gebruiken vrouwen bijvoorbeeld kokend water om zich te wassen. Hoewel dit alle bacteriën in het water doodt, is dit nogal ruw vergeleken met de systemen die in ontwikkelde landen worden gebruikt, waar desinfectiemethoden zijn ontwikkeld, zoals chloorbehandeling, en andere middelen om bacteriën te doden, terwijl ervoor wordt gezorgd dat het resterende deel van het water schoon is

In Belgie is de firma Aqua-Claro nv, gelegen in Mechelen, al 30 jaar gespecialiseerd in waterbehandeling.

Deze uiterst gespecialiseerde firma zorgt voor zacht, zuiver en gezond water. Zij bieden steeds een oplossing op maat. In hun gamma vindt u waterontharders, putwater- en regenwaterfilters, omgekeerde osmose systemen en waterkoelers. Zij geven u degelijk advies en kunnen u toestellen aanbieden van hoge kwaliteit

Meer info over zuiver drinkwater nu op aquaclaro.be.

Tags

Drinkwater Zuiveren | Drinkwater | Gezond Drinkwater | Leveranciers Drinkwater Zuiveren | Leveranciers Drinkwater | Leveranciers Zuiver Drinkwater | Omgekeerde Osmose |