Menu Sluiten

Waterkoelers


Waterkoelers

Informatie over waterkoelers.

Waterkoelers, ook waterdispensers genoemd, zijn machines die water afkoelen of verwarmen en het water afgeven met een kleine koelmachine die aan de dispenser is bevestigd. Waterkoelers worden meestal geïnstalleerd in de buurt van kantoren, bedrijven, ziekenhuizen en andere dergelijke plaatsen.

Voor vele mensen is water drinken gedurende de dag een terugkerend ritueel.

Niets is zo goed voor je gezondheid en zuivering van je lichaam dan water te drinken. Vandaar plaatsen vele bedrijven waterkoelers voor hun medewerkers.

Waterkoelers zijn over het algemeen uitgerust met twee verschillende soorten koelsystemen. De ene is de bottom-loading waterkoeler en de andere is de dampcompressie koeling.

In een bottom-loading koeler stroomt het water door een reeks leidingen die van de bovenkant van het reservoir naar de compressor aan de onderkant van de waterkoelers komen.

De compressor zet het warme water om in koud; dit gebeurt door de temperatuur van het water in het reservoir te verhogen. Wanneer het water de verdamper bereikt, wordt het afgekoeld en in het reservoir opgevangen; dit proces wordt dampcompressiekoeling genoemd.

Info over waterkoelers

Meer informatie over Waterkoelers

Waterkoelers.

De meeste waterkoelers zijn makkelijk en eenvoudig te plaatsen en te reinigen.

Er bestaan meerdere gespecialiseerde bedrijven en leveranciers voor het plaatsen, onderhouden, leasen of verkopen van waterkoelers.

In Belgie is de firma Aqua-Claro nv, gelegen in Mechelen, al 30 jaar gespecialiseerd in waterbehandeling.

Deze uiterst gespecialiseerde firma zorgt voor zacht, zuiver en gezond water.

Zij bieden steeds een oplossing op maat. In hun gamma vindt u waterontharders, putwater- en regenwaterfilters, omgekeerde osmose systemen en waterkoelers. Zij geven u degelijk advies en kunnen u toestellen aanbieden van hoge kwaliteit

Meer info over waterkoelers nu op aquaclaro.be.

Tags

Gefilterd Water Drinken | Genieten Van Gezond Water | Koelingtechnologie Waterkoeler | Leveranciers Waterkoelers | Tips Waterkoeler | Waterkoelers Huren | Waterkoelers Kopen |