Menu Sluiten

Handwas Units


Handwas units

Informatie over handwas units.

Handwas units zijn geweldig voor het verdelen van vloeibare handzepen en spoelingen, of gewoon voor het spoelen van uw handen en ze schoon en fris te houden.

Er zijn letterlijk honderden verschillende handwasunits verkrijgbaar is alle soorten en vormen. Een handwas unit geeft een goed gevoel van hygiene.

Er bestaan eveneens mobiele handwas units.

De meeste handwas units zijn ultra-hygienisch en makkelijk te onderhouden. In ziekenhuizen en andere zorginstellingen zijn ze niet weg te denken en al langer bekend maar sinds de Covid uitbraak zal je ook meer handwas units vinden in kantoren, dokterskabinetten, hotels, winkels en restaurants.

De beste manier om virussen en bacterien te weerhouden, is nog steeds regelmatig je handen wassen. De hedendaagse handwas units kan je nog moeilijk vergelijken met deze die in ziekenhuizen staan. Tegenwoordig bestaan er, al of niet mobiele handwas units, met een modern design die perfect passen in uw hedendaags interieur.

Er bestaan eveneens mobiele handwas units die voorzien zijn van wastafels.

De meeste handwas units hebben geen wateraansluiting noch stroom nodig. Een handwas unit is eveneens ideaal bij de organisatie van grote evenementen en festivals.

Info over handwas units

Meer informatie over Handwas units

Handwas units.

In Belgie is de firma Aqua-Claro nv, gelegen in Mechelen, al 30 jaar gespecialiseerd in waterbehandeling. Deze uiterst gespecialiseerde firma zorgt voor zacht, zuiver en gezond water. Zij bieden steeds een oplossing op maat.

In hun gamma vindt u waterontharders, putwater- en regenwaterfilters, omgekeerde osmose systemen en waterkoelers. Zij geven u degelijk advies en kunnen u toestellen aanbieden van hoge kwaliteit.

Meer info over handwas units nu op aquaclaro.be.

Tags

Covid Handwas Units | Design Handwas Units | Handwas Units Dokterskabinetten | Handwas Units Hotels | Handwas Units Kantoren | Handwas Units Restaurants | Handwas Units Showrooms |